0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Partizan v Vojvodina Beograd, 07.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘ONI MI DAJU VEĆU MOTIVACIJU’: Evo kome je Rikardo posvetio jučerašnji gol, Terziću podrška od starijih igrača mnogo znači!

Objavljeno: 08.05.22 u 12:22

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Vojvodine rezultatom 2:1 u 35. kolu Superlige Srbije.

Na samom startu meča Nikola Terzić je zatresao mrežu gostiju, a zatim je i Rikardo Gomeš bio precizan u 41. minutu. Strelci golova za crno-bele iznose svoje utiske nakon ovog susreta, kao i očekivanja od polufinalnog meča koji ih očekuje već u sredu.

– Nije bila laka utakmica i pretoplo je bilo… Ali mislim da smo odmah u meč ušli fokusirani i nastavili smo sa dobrom igrom, prethodne utakmice su bile dobre, dobro je bilo raspoloženje, ceo tim je igrao dobro. Nadam se da ćemo nastaviti da pobeđujemo – kazao je Rikardo.

Svi kažu da nije lako pobediti jednu ekipu u oba meča u kratkom vremenom intervalu, a crno-beli će za nekoliko dana upravo sa ekipom Vojvodine odigrati polufinalnu utakmicu Kupa Srbije.

Fudbal-Super League Season 2021/2022
Partizan v Vojvodina
Beograd, 07.05.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Očekujem čvršću i agresivniju Vojvodinu. To je jedna utakmica od koje sve zavisi, da li ćeš proći dalje, da li ćeš igrati finale ili ispasti u polufinalu, tako da očekujem skroz drugačiji meč, ali mi svaku utakmicu idemo da pobedimo i tako da se i nadamo trijumfu – navodi Terzić.

– Da, očekuje nas sledeći susret sa ekipom Vojvodine već za nekoliko dana. Mislim da će nastupiti jako, ali spremni smo na sve i proći ćemo u sledeći nivo takmičenja – iznosi Rikardo.

Nikola Terzić polako vraća energiju, želja nikada nije nedostala, a veoma mu znači i to što ima podršku celokupnog tima.

Mnogo znači podrška, pogotovo za nas mlade igrače, jer nam iskusniji saigrači kroz treninge, novu utakmicu daju podršku i dosta učimo od njih. Nama svaki gol, asistencija, pa i kad ulazimo u šansu, puno znači, a onda dobijamo tako mnogo više i na samopouzdanju.

Važna podrška za Rikarda Gomeša koja dolazi sa tribina su njegova deca, a čini se da su ga posebno podržali danas.

– Za mene je dobro što ih imam ovde, daju mi veću motivaciju. Danas postigao pogodak za njih!

Nekada se očekuje od igrača koji je bio u šansi da postigne gol i reši utakmicu, međutim pogodak izostane, a onda se javnost okrene protiv njega. Sa kim tada razgovaraš iz tima?

– Uglavnom tada razgovaram sa starijim i iskusnijim igračima, sa Lolom, Markecom – kaže Terzić.

Fudbal-Super League Season 2021/2022
Partizan v Vojvodina
Beograd, 07.05.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

U Partizanu nema opuštanja, uvek je tenzija, pa i sada kada je gol priznat za konačnih 2:1. Partizan uvek mora više i bolje od drugih.

Tako je. Svaka utakmica mora da se pobedi, to je Partizan, tako da normalno da postoji pritisak i kod tog primljenog gola. Desi se da nas poremete neke stvari, ali mi ne dozvoljavamo da to toliko utiče na nas, tako da smo završili sa pobedom kod kuće u čekamo to polufinale Kupa – zaključio je strelac prvog pogotka.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter