0
Evropske lige

FOTO: Lega Serie A/Twitter

MIHAJLOVIĆ LJUT POSLE UTAKMICE: ‘Bilo bi bolje da sam ostao u bolnici! Sudija je pobegao u svlačionicu!’

Objavljeno: 08.05.22 u 19:27

Duel sa mnogo uzbuđenja!

Venecija je u okviru 36. kola Serije A savladala Bolonju sa 4:3. Utakmicu je obeležio veliki broj pogodaka i uzbuđenja. Domaćin je poveo sa 2:0, onda je usledio preokret Bolonje na 2:3, pa ponovo vođstvo koje je Venecija sačuvala.

Po završetku utakmice uglasio se šef stručnog štaba Bolonje, Siniša Mihajlović.

-Ako dosudiš takav penal, trebalo bi da ih bude 20 po utakmici. Sudija nije dosudio pola faulova, puštao je igru, a ovakav penal ne mogu da razumem. Medel je dodirnuo loptu, možda je posle dodirnuo nogu protivnika, ali on je pao nakon metar i po – kazao je Mihajlović, a prenela ‘Gazeta delo Sport’.

Odmah je nastavio iskusni stručnjak.

– Ako te VAR kontaktira, znači da nešto nije u redu. I. umesto da Marineli potvrdi to, na kraju utakmice je pobegao u svlačionicu, moglo je da se vidi da oseća krivicu. Izgubili smo zbog naše krivice, ali taj penal nam je ‘odsekao noge’ i uneo nam nervozu. Skoro uvek se to dešava nama.

Neverovatni preokreti viđeni su u Veneciji.

-Pričao sam cele nedelje koliko je drugačiji pristup potreban za ovu utakmicu u odnosu za mečeve protiv Milana, Intera i Juventusa. Umesto toga, mislili smo da će sve da bude lako. Uspeli smo da reagujemo na njihove golove, sve do tog penala. Da li smo postavili temelje za budućnost? Ako pogledamo poslednjih šest utakmica, jesmo. Danas? Bilo bi bolje da sam ostao u bolnici – podvukao je Mihajlović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter