0
Fudbal

FOTO: Allsvenskan/Twitter

HOĆE LI PIKSI REAGOVATI?: Srbin ponovo zablista, pogledajte novu majstoriju Veljka Birmančevića! (VIDEO)

Objavljeno: 08.05.22 u 12:52

Svaka mu čast.

Veljku Birmančeviću nije trebalo dugo vremena da se pokaže u Švedskoj, već naprotiv, on je za kratak vremenski period pokazao svoje kvalitete i oduševio navijače Malmea.

Švedski tim je za brzonogog fudbalera iskeširao 1.000.000 evra, i već se ispostavilo da su čelnici Malmea tom prilikom napravili odličan potez, pošto im je Veljko već uzvratio na terenu, sjajnim golovima, asistencijama, potezima…

On je se i juče upisao u strelce, njegov Malme je slavio protiv Majelbija rezultatom 2:0, a prvi gol je delo srpskog fudbalera.

U 38. minutu Birmančević je primo savršen pas od Nanasija u prazan prostor, izašao ‘jedan na jedan’ sa protivničkim golmanom, i levom spoljnom pogodio dalji ugao.

Videćemo da li će sjajne igre bivšeg fudbalera Čukaričkog biti dovoljne da ga selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi pozove u reprezentaciju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter