0
Domaći fudbal

Crvena Zvezda - Radnicki, Superliga Srbije, Super Liga Beograd, Srbija 1.5.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDA UBEDLJIVA NA POLUVREMENU: Crveno-beli za sada rutiniraju Radnički, Ohi proradio! (VIDEO)

Objavljeno: 07.05.22 u 17:49

Ubedljiva prednost na pauzi!

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju na Marakani ekipu Radničkog iz Niša u okviru pete runde doigravanja za šampiona Srbije. Dejan Stanković očekivano izveo je, deluje, najjači mogući sastav, dok su Nišlije očekivano izašle u nešto defanzivnije orijentisanoj postavci. Ovo je četvrti susret dve ekipe ove sezone, sva tri trijumfa ima Zvezda, uz jedan nakon penala u okviru Kupa. Crveno-beli imaju ubedljivu prednost na poluvremenu, a rezultat je 3:0.

Na isteku devetog minuta igre došlo je do prve zanimljivije situacije. Sjajan pas je dobio Ohi, koji je odlično izbegao ofsajd, da bi se potom okrenuo leđima golu, ali ga je Nikola Stanković naivno povukao za dres, što je Norvežanin iskoristio da padne. Sa bele tačke precizan je bio Katai.

Mirko Ivanić je duplirao prednost Zvezde svega nekoliko minuta kasnije, jer je na centaršut Bena natrčao Aleksandar Katai, udarac je odbranio Dujmović, ali lopta se odbila do Ivanića koji je sjajno volejem postigao novi pogodak. Sredinom prvog poluvremena je Ohi dobio sjajno dodavanje od strane Milana Gajića, ponovo je sjajno izbegao ofsajd zamku, pa se snašao odlično pored Bjeličića, uspeo da šutira i matirao Dujmovića u njegov bliži ugao.

Nišlije su imale nekoliko izleta na polovinu rivala, ali ništa previše opasno, jedino bi istakli trk Nikole Štulića koji se nije završio dobrim pokušajem mladog napadača.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter