0
Fudbal

FOTO: Screenshot

SKANDAL U HRVATSKOJ: Tuča trenera pred decom prekinula utakmicu! (VIDEO)

Objavljeno: 07.05.22 u 16:13

Strašne scene iz komšiluka!

Na meču pionira Hajduka i Gorice došlo je do sukoba članova stručnih štabova ekipa, nakon što je trener domaćih jednu loptu koja je još bila u terenu uzeo u ruke, što je isprovociralo klupu gostiju pa je izbila tuča. Cela scena je meč prekinula na nekih 15 minuta.

– U prekidu igre trener Sven Raić krenuo je prema klupi Hajduka po zadržanu rezervnu loptu za igru kada mu je gostujući pomoćni trener Ivica Roguljić snažno baca u predeo tela te dolazi do fizičkog sukoba i obostranog udaranja rukama o predeo glave – objasnio je sudija Patrik Pavlešić šta se dogodilo i elaborirao zašto je isključio Budimira:

– Dodelio sam mu isključenje zbog fizičkog sukoba, udaranja rukama u predelu glave glavnog trenera Svena Raića.

Delegat utakmice Robert Balen zapisao je:

– U vezi s incidentom i prekidom od 15 minuta utakmice što je i u konačnici nadoknađeno. U 60. minuti dolazi do napuštanja tehničkog prostora domaćeg trenera S. R. prema klupi HNK Hajduka i fizičkog naguravanja i udaranja s glavnim i pomoćnim trenerom. U prekidu igrači jedne i druge ekipe smiruju i naguravaju se obostrano. Redarska služba je nakon toga uspela da osigura nastavak utakmice. Po završetku utakmice igrači obe ekipe napustili su mirno teren za igru – zaključeno je.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter