0
Košarka

FOTO: Screenshot

POJAVIO SE SNIMAK TEOVE POVREDE: Srpski košarkaš doživeo peh, a poznat je i razlog (VIDEO)

Objavljeno: 07.05.22 u 09:55

Srpski košarkaš doživeo je neugodnu povredu.

Izgubio je Virtus više nego ubedljivo od Dinamo Sasarija u odloženom meču 20. kola Palakanestra (108:73) u duelu koji nije imao rezultatski značaj.

Zbog toga će finalistu Evrokupa još više ‘zaboleti’ povreda jednog od najboljih igrača, Miloša Teodosića. Srpski plejmejker se tokom druge četvrtine okliznuo i nezgodno je iskrenuo skočni zglob leve noge zbog čega je ostao da leži na parketu u bolu i sa grimasom na licu.

Sudije su odmah prekinule igru, a saigrači mu pritrčali u pomoć, dok nakon što je ustao, srpski košarkaš nije mogao da se osloni na nogu. Dobra vest je, pak, da je posle oko minut-dva uspeo bez pomoći da izađe sa terena, što sugeriše da povreda ipak nije toliko strašna koliko se u prvi mah činilo.

(VIDEO:YouTube/Sport Klub)

Sada se čeka saopštenje kluba iz Bolonje, koji će se potruditi da Miloša oporavi do srede, kada će igrati finale Evrokupa protiv Burse, koju vodi Srbin Dušan Alimpijević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter