0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - SEPTEMBER 04: Aleksandar Mitrovic of Serbia reacts during the 2022 FIFA World Cup Qualifier match between Serbia and Luxembourg at Rajko Mitic stadium on September 4, 2021 in Belgrade, Serbia . (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

MITROVIĆ POSLE SEZONE ZA PAMĆENJE: ‘Ronaldo mi duguje!’

Objavljeno: 07.05.22 u 12:22

Fenomenalna sezona za njega!

Srpski napadač Aleksandar Mitrović ima sezonu iz snova, a da je sve fenomenalno, svestan je i sam.

– Oborio sam nekoliko rekorda u poslednjih nekoliko meseci. Oborio sam ga u nacionalnom dresu. Znam kakav je osećaj, odličan je. Znam koliko napora uložim u to. Na ličnom nivou i timskom imao sam sjajnu sezonu i nadam se da će se to preneti u narednu sezonu.

Na pitanje sa kojim igračem bi voleo da razmeni dres u Premijer ligi, rekao je:

– Verovatno sa Ronaldom ako ostane. Duguje mi, imali smo dogovor na poslednjem susretu Srbije i Portugala. Ja sam postigao gol koji nas je odveo na Svetsko prvenstvo. On je najbolji igrač na svetu!

Podsetimo, srpski as je stigao do brojke od 43 postignuta gola u sezoni. Mitrović je srušio rekord po broju postignutih pogodaka u jednoj sezoni ovog takmičenja, koji je do sada držao Gaj Vitingem. Ovaj fudbaler je u sezoni 1992/93 uspeo da postigne 42 gola u dresu Portsmuta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter