0
Evrokupovi

FOTO: Screenshot

‘KORUMPIRAN SI’: Igrač Vest Hema napao sudiju koji je delio pravdu Zvezdi protiv Milana (VIDEO)

Objavljeno: 07.05.22 u 13:24

Nije mu lako pao poraz u Ligi Evrope.

Nervoza nakon meča između Ajntrahta iz Frankfurta i Vest Hema odigrane u Nemačkoj u četvrtak uveče koju su domaćini dobili i overili plasman u finale Lige Evrope, dosegla je vrhunac posle utakmice. Najburniji je bio Deklan Rajs, fudbaler Čekićara, kog sada verovatno čeka novačana kazna, koja će biti žestoka, a moguće i suspenzija.

Naime, on je po završetku meča kroz tunel ‘jurio’ glavnog sudiju Hesusa Gila Mancana, jer nije bio zadovoljan kako ovaj odradio svoj posao na utakmici. Španac je već u 17. minutu zbog faula isključio Arona Kresvela, a potom i Davida Mojesa u 77. minutu utakmice zbog žustrih protesta.

Zbog toga je Rajs uputio nekoliko teških reči na račun sudije, koji je između ostalog pravdu delio na meču Zvezde protiv Milana na ‘San Siru’.

– Sudija, sudija, tako si kul. Celo veče si bio tako loš, kako možeš da budeš toliko loš? Iskreno, mislim da su te j****o potkupili. J****o si korumpiran, vikao je na sav glas Rajs, dok je Hesus Gil Mancano otišao na drugu stranu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter