0
Domaći fudbal

head coach Dusan Djordjevic Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Radnik Surdulica Beograd, 17.10.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

ĐORĐEVIĆ PRED MLADOST: ‘Malo nam je ostalo da ostvarimo cilj, želimo da nastavimo dobar niz’

Objavljeno: 07.05.22 u 10:28

Fudbaleri Radnika u 35. kolu Superlige, odnosno petoj rundi plej-auta igraju protiv Mladosti u nedelju od 19 sati i pet minuta.

Surduličani su trenutno deseti sa 42 boda, dok je Mladost mesto iza njih na tabeli, na 11. poziciji sa tri boda manje.

Dušan Đorđević, trener Radnika, pred ovu utakmicu je istakao da je ekipi malo ostalo da i matematički obezbedi opstanak u Superligi Srbije i u narednoj sezoni.

– Mi smo u stuaciji da smo skoro obezbedili opstanak. Matematički nam fali još vrlo malo i u prilog bi nam išlo da se neki od rezultata drugih utakmica ovog vikenda i naše poklope. Cilj je tek onda ostvaren, nadam se u što skorijem periodu i potpuno ostvaren tako da rasterećeniji možemo da uđemo u završnicu prvenstva. To naravno ne znači da ćemo negde onako da se potpuno opustimo, već ćemo malo prošarati tim, dati priliku nekim momcima koji imaju malo manju minutažu iz bilo kojih razloga, ali ćemo i takvi u takvom sastavu probati da budemo kao što smo bili u do sada trinaest kola od zimus na ovamo. Nastavljamo takvi, čvrsti, disciplinovani, organizovani, na kraju krajeva da nastavimo niz. Podsećanja radi u tih trinaest utakmica dva puta smo samo poraženi, na devet nismo primili gol. To je apsolutno jednostavno obaveza svih momaka, bez pritiskom da nastave taj rezutat, ali jednostavno da nastave dobar niz izdanja Radnika, šef stručnog štaba Radnika, Dušan Đorđević

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter