0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@FCBarcelona

ALBA UGASIO SNOVE BETISA O LIGI ŠAMPIONA: Zeleno-beli poraženi u Andaluziji!

Objavljeno: 07.05.22 u 23:47

Barsa u nadoknadi do trijumfa!

Fudbaleri Betisa su na svom Benito Viljamarinu poraženi od strane Barselone rezultatom 1:2 u nadoknadi vremena i tako udaljio zeleno-bele od mesta koje vode u Ligu šampiona. Sjajan tempo je viđen celim tokom meča, pa je pravo čudo što smo videli golove tek 15 minuta pre kraja susreta.

Tada je Ansu Fati uspeo da pokrene seriju pogodaka u 75. minutu, kada je na asistenciju Đordija Albe uspeo da savlada Ruija Silvu. Domaći su poravnali rezultat svega tri minuta kasnije, kada je Nabil Fekir fantastično pronašao Marka Bartru koji je postigao gol protiv bivše ekipe. Ipak Betis nije mogao do boda jer je duboko u nadoknadi Alba, nakon asistencije upisao i pogodakm savršeno pogodio i odneo sva tri boda u Kataloniju.

Barselona je sada povećala prednost u odnosu na trećeplasiranu Sevilju, dok je Betis tri boda, ali sa utakmicom više, iza Ateltika koji je na poslednjem mestu koje vodi u Ligu šampiona.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter