1
Domaći fudbal

Zvezdan Terzic FK Crvena Zvezda 28.12.2021. Srbija, Beograd (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

TERZIĆ SE PONOVO OGLASIO POVODOM DZJUBE: Imamo dobar kontakt sa Artjomom!

Objavljeno: 06.05.22 u 17:36

Prvi čovek Zvezde o potencijalnom potpisu!

Aktuelni prvak Srbije – Crvena zvezda krupnim koracima gazi ka osvajanju još jedne šampionske titule. To bi značilo da će na leto igrati kvalifikacije za Ligu šampiona, a uprava beogradskih ‘crveno-belih’ aktivno već radi na dovođenju adekvatnih pojačanja za taj period. Pošto se sinoć pojavila informacija da bi Artjom Dzjuba mogao da pojača najtrofejniji srpski klub, Zvezdan Terzić je za ruske medije otkrio nešto više informacija o tome.

Tačno je da želimo da dovedemo Dzjubu. Teško je reći u ovom trenutku u kojoj smo fazi pregovora, ali interesovanje Zvezde postoji“, rekao je Terzić ruskim medijima.

Nešto detaljnije je prokomentarisao stanje pregovora.

„Mi smo spremni za pregovore, a što se tiče plate, o tome je još rano govoriti. Ali, mi radimo sve što u našoj mogućnosti da bi obe strane bile zadovoljne. Takođe, ne bih sad govorio o dužini ugovora, sada je važno da imamo dobar kontakt sa Artjomom, a o detaljima ćemo kasnije“.

Ističe i da dobro poznaje Artjoma.

„Nekoliko njegovih utakmica sam uživo odgledao, dobro poznajemo sve njegove kvalitete. Kao što sam već rekao, mi imamo želju da ga dovedemo, ali u ovom momentu ne bih govorio o detaljima“, poručio je Terzić.

0
0

1 Komentara

  1. Tersman kao I obicno,glumi Sir Alex-a Ferrgusona! I zeli da sebe predstavi kao nenadmasnog menadzera. Moram da kazem da se naivni severnimedvedi hvataju na te udice pa su ga cake prozvali magijom…Sad ocigledno moljaka Gasproma da mu ev placa Djumu jer nema sanse da Cz moze da dade platu igracu par mil evra.
    A ja bih ga kao razumni zvezdas upitao ko ce odgovarati za promasaje zvane Pavkov,Ohio Jos neke?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter