5
Domaći fudbal

Dusan Duda Ivkovic i Aleksandar Vucic sportsko drustvo Radnicki Beograd, Srbija, januar 18. 2021. 18.1.2021.

PREDSEDNIK BESAN NA VEČITE: Dugujete previše državi, sram vas bilo!

Objavljeno: 06.05.22 u 22:35

I njemu je preko glave!

Aleksandar Stanojević je ovog popodneva nastavio seriju konferencija za štampu, koja traje dobar deo proleća, sa konstantnim osvrtanjem na kriterijum suđenja, nepoštene utakmice i Crvenu zvezdu, ali je danas bio posebno otvoren i direktan. Deluje kao da je u predsedniku Srbije izazvalo kulminaciji nezadovoljstva pa se danas na obraćanju naciji dotakao i srpskog fudbala.

– Sram bilo sportske klubove da kažu da im je država kriva, a duguju joj 15 miliona evra na ime poreza. Sram vas bilo, dosta je bilo – rekao je on.

Takođe se Stanojević pozvao na 900.000 evra duga Degeneku, a da je dug crno-belih a Holendera nazvao sićom i da je to pokriveno UEFA novcem.

0
0

5 Komentara

  1. Kickoko otpozdravlja Vucka I porucuje mu da disciplinuje svog lopiva u Lj. Bogdana ,da ne nabija dugove I izivljava se u transfer rokovima. Neka mu vrati Agrobanci 18 M. E pa neka onda prica nebulize. Onako Kako trpa u Cz moze I u Zagubicu, bila bi sampion. Narod nije lud,vidi sve.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ukor razrednog starešine,,, ovakav predsednik nam treba, hrabar i nepokolebljiv,,,zamolio bih ga, kad mu vreme bude dozvolili, da sastavi i prvu jedanaestoricu za Katar,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter