0
Fudbal

Fudbal Super League Season 2019-2020 Crvena Zvezda v Radnicki Nis Stadium Rajko Mitic Marakana Beograd, 27.07.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DELIJE ĆE POBESNETI: Poznati fudbaler omalovažio srpski klub, sumnja da će Dzjuba obući crveno-beli dres!

Objavljeno: 06.05.22 u 11:22

Loša vest za navijače Crvene zvezde.

Sinoć je jako odjeknula vest da je Crvena zvezda zainteresovana za fudbalera Zenita, Artoma Dzjubu. Navijači aktuelnog srpskog šampiona su se oduševili, ali vrlo brzo i rastužili.

Naime, čitavu situaciju prokomentarisao je bivši reprezentativac Rusije Aleksandar Mostovoj, koji sumnja da će se ovaj transfer realizovati.

Sumnjam da će Dzjuba da napusti Zenit. Znamo da Artjomu ističe ugovor, a iz kluba se još ne oglašavaju da li su spremni da nastave saradnju ili ne. Ne vidim smisao odlaska iz Zenita u nekakvu Crvenu zvezdu. Zašto? – kazao je Mostovoj i potom dodao:

U Zvezdi hoće Dzjubu kako bi sebi obezbedili mesto u Ligi šampiona? Mnogi tako kažu. Čak i da Zenit nije zainteresiran za Dzjubu, i dalje imamo timove u Rusiji koji bi ga sa zadovoljstvom doveli. Artjom može da ode u bilo koji drugi klub iz Premijer lige Rusije.

Inače, Dzjuba jedan od najboljih fudbalera Zenita, on je ove sezone u dresu ruskog giganta u domaćem šampionatu na 25 utakmica postigao 11 golova i upisao sedam asistencija. Kapiten je reprezentacije Rusije, za koju je odigrao 55 utakmica i postigao 30 golova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter