0
Lifestyle

FOTO: Hisense

POTRAGA ZA ULAZNICAMA NEPRESTANO RASTE: Nezapamćeno interesovanje za finale Svetskog prvenstva!

Objavljeno: 06.05.22 u 15:32

Više od tri miliona zahteva za ulaznice!

Zainteresovanost za Svetsko prvenstvo u Kataru ne prestaje da raste. Svetska fudbalska federacija saopštila je da je primila tri miliona zahteva za ulaznice za finale. Ovo enormno interesovanje, prati i rast cena karata, koje su poskupele za 46 odsto u odnosu na prethodno finale, kada je Francuska pobedila u Moskvi. Takođe, postoji i velika potražnja za neke od najinteresantnijih mečeva grupne faze.

FIFA je navela da je primila 2,5 miliona zahteva za ulaznice za meč između Argentine i Meksika koji je zakazan za 26. novembar na stadionu Lusail, čiji je kapacitet 80 hiljada ljudi. To znači da će svaki 30. navijač od svih zainteresovanih imati priliku da uživo vidi ovaj dvoboj. Veliki broj ljubitelja fudbala nada se i da će videti Englesku protiv SAD-a, 1,4 miliona ljudi u trci je za 60 hiljada mesta rezervisanih za ovaj meč.

Za ovakve utakmice, gde potražnja premašuje kapacitet, biće nasumično izvlačenje za karte. Oni koji budu imali najviše sreće da ih osvoje, moraće da spreme novčanike. Sa ovim nezapamćenim interesovanjem, domaćini iz Persijskog zaliva, još uvek moraju da smišljaju dovitljive načine kako da ugoste sve navijače, a u noći finala svi smeštajni kapaciteti su već popunjeni.

Uzevši sve ovo u obzir, popriličan broj fanova će morati da navija iz udobnosti svoga doma. Idealno rešenje u takvim situacijama nudi kompanija Hisense, dugogodišnji FIFA partner i sponzor Svetskih prvenstava u fudbalu. Ukoliko najdraži tim bodrite iz svoje dnevne sobe, najsavremeniji Hisense televizori učiniće da se osećate kao da ste na stadionu, dok će se njihova inovativna tehnologija i vrhunske performanse pobrinuti da ne propustite ni jedan jedini detalj, koji bi vam, da ste na stadionu u Dohi, možda čak i promakao.

Zanimljiva je i činjenica da je ovo prvo Svetsko prvenstvo koje se igra zimi. Ipak, zahvaljujući Hisense klimama moći ćete da u toplini svog doma pratite utakmice na optimalnoj temperaturi. Kao kompanija koja je prva proizvela inverterski klima uređaj u Kini, sa 25 godina tradicije razvoja i promocije inverterske tehnologije, Hisense omugućava svojim korisnicima svež i prijatan vazduh u prostorijama u kojima borave bez obzira na vremenske uslove i spoljnu temperaturu.

Dok sa nestrpljenjem očekujete najzanimljiviji sportski događaj ove godine, možete pogledati nešto više o Hisense uređajima na https://rs.hisense.com/.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter