(191117) -- SAO PAULO, Nov. 17, 2019 (Xinhua) -- Mercedes's driver Lewis Hamilton of Britain races during the qualifying session of the the Formula One Brazilian Grand Prix held at the Jose Carlos Pace Circuit in Sao Paulo, Brazil, on Nov. 16, 2019. (Xinhua/Xin Yuewei)
in ,

NESVAKIDAŠNJI STAJLING HAMILTONA: Tri sata, četiri ogrlice i devet prstenova u znak protesta! (VIDEO)

Fetel u gaćama, jasna poruka!

Ser Luis Hamilton, najuspešniji vozač u istoriji Formule 1, se na današnjoj konferenciji za štampu pokazao u prilično neobičnom izdanju. Nosio je  u znak protesta tri sata, četiri ogrlice i devet prstenova svojevrstan gest Naime Britanac se pojavio na konferenciji za medije ovako „nakićen“ jer se ruga novouvedenim pravilima najbržeg cirkusa na svetu.

Po novim propisima vozači ne smeju da nose nakit, ali moraju i da imaju prikladan donji veš, što je Sebastijan Fetel iskoristio da na svoj način izvrne ruglu, realno banalno pravilo, koje je zaista teško može da se razume. Nakon sramote enormnih proporcija na poslednjoj trci prošle sezone, formula nastavlja da tone sve dublje i dublje, pa se pogrešne odluke donose iz dana u dan, pa u tom duhu i ovo pravilo.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

DOBRODOŠLI U ITALIJU: Grifoni „realovski“ okrenuli Juve i probudili plamen nade za opstanak!

CICIPAS NADIGRAO RUBLJOVA I OBEZBEDIO POLUFINALE: Grk juri drugu titulu na šljaci u sezoni!