0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v TSC Backa Topola Beograd, 16.04.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

NAPREDAK GLINENI GOLUB U DOIGRAVANJU: Peti vezani poraz, Lavovi sigurni!

Objavljeno: 06.05.22 u 20:47

Važan korak ka Evropi!

Fudbaleri TSC-a su na svom terenu slavili protiv Napretka rezultatom 2:0 i tako održali korak sa Radničkim i Voždovcem kada je plasman u Evropu u pitanju. Veći deo meča su Lavovi bili bolji rival, konstatno su pritiskali, dok su gosti u samo nekoliko navrata dolazili do kaznenog prostora rivala.

Odlučujući momenti su se desili na isteku sat vremena igre. Najpre je nakon brzo izvedenog prekida lopta bila poslata na desni bok do Aranđela Stojkovića, koji je na prvu uputio sjajan centaršut i unutra pronašao Martina Mirčevskog, kome nije bilo teško da savlada čuvara mreže. Svega minut kasnije, sjajan pas je sa golom spojio Mihajla Banjca, kome nije bilo teško da u situaciji jedan na jedan matira Vladimira Savića.

Napredak je ovako ubeležio peti vezani poraz u plej-ofu, i dalje su jedina ekipa bez bodova u ovom delu takmičenja, dok se TSC izjednačio na četvroj poziciji sa Radničkim i Voždovcem.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter