0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

FRANCUZI TVRDE DA JE SAGA GOTOVA: Mbape odlučio gde natavlja karijeru i dobija 200 milio za dve godine

Objavljeno: 06.05.22 u 08:54

Izgleda da je saga oko nastavka karijere Kilijana Mbapea gotova.

I to srećnim krajem za Pari Sen Žermen. Kako javlja ‘Le Parizijen’, francuski napadač odlučio je da prihvati ponudu za produžetak ugovora na ‘Parku prinčeva’, a koji mu ističe ovog leta. Naravno, on je za tako nešto dobio i odlične uslove.

Pomenuti list tvrdi da će Mbape samo za potpis dobiti 100 miliona evra, a da će u naredne dve sezone zarađivati po 50 miliona. Takođe, u ugovor će biti uključena i opcija produžetka na još godinu dana.

Mbapeova majka, koja je i njegov agent, rekla je, međutim, da još nema dogovora ni sa jednom zainteresovanom stranom.

– Nema nikakvog dogovora s PSŽ-om ili bilo kojim drugim klubom. Diskusije o Kilijanovoj budućnosti se nastavljaju spokojno kako bi mu se omogućilo da napravi najbolji mogući izbor, rekla je Fajza Lamari, majka fudbalera.

Takođe, španska ‘Marka’ iz svojih izvora je prenela da potpis nije blizu, naprotiv, već da je za ovog igrača i dalje prva opcija madridski Real i transfer u redove šampiona Španije, te finalste Lige šampiona.

Ovaj 23-godišnji Francuz je u Pari Sen Žermen stigao iz Monaka 2018. godine, u kom je ponikao, za 145 miliona evra. Samo ove sezoneon je na 43 utakmice postigao 35 golova i namestio još 23.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter