0
ATP

FOTO: #MMOPEN @MutuaMadridOpen/ Twitter

ĐOKOVIĆ SIGURAN PROTIV HURKAČA: Novak čeka protivnika u polufinalu!

Objavljeno: 06.05.22 u 15:50

Odlično izdanje srpskog tenisera!

U okviru četvrtfinala ATP mastersa u Madridu, Novak Đoković je savladao Hubera Hurkača sa 2:0. ‘Prvi reket sveta’ je bio veoma ubedljiv, pa je bez poteškoća slavio sa 6:3, 6:4. Srbinu je za trijumf bilo dovoljno 82 minuta aktivne igre.

Đoković je u oba seta uzeo po jedan brejk, što je bilo dovoljno da svaki period igre privede kraju u svoju korist. U prvom setu je oduzeo servis rivalu iz Poljske u njegovom prvom servis gemu, da bi u drugom periodu igre to uradio pri rezultatu 2:2.

Bio je ovo četvrti međusobni susret dva tenisera. Novak ima maksimalan skor protiv Poljaka, jer je prethodno slavio na Rolan Garosu, Vimbldonu i mastersu u Parizu.

Đokovića u polufinalu očekuje težak zadatak, jer će odmeriti snage sa boljim iz duela Rafael Nadal – Karlos Alkaraz. Susret dva najbolje rangirana španska tenisera na programu je od 16 časova i pet minuta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter