0
Domaći fudbal

foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

VELIKI PLANOVI: Lazetić pred meč sa Napretkom govorio o Evropi – ‘Želeli smo ovakvu situaciju!’

Objavljeno: 05.05.22 u 12:21

Fudbaleri TSC u petak 6. maja od 18:30h,  na svom stadionu Arena, dočekuju ekipu Napretka iz Kruševca u 35. kolu Superlige, sigurni da imaju snagu i motiva da pruže dobru igru i pobede.

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić je izjavio da veoma poštuje Napredak kao klub sa velikom tradicijom, dobrim igračima i trenerom koji ima veliko iskustvo i titulu osvojenu sa Partizanom.

– Spremni smo za protivnika, u dobrom smo momentu i formi, ali ipak očekujem zahtevnu i napornu utakmicu. Zadovoljan sam kako smo odigrali meč protiv Voždovca i kako izgledamo na treninzima i verujem da će dosta toga zavisiti od nas, ako se fokusiramo na sebe i unapredimo delove igre koji su nam nedostajali u završnici napada na prethodnoj utakmici – rekao je Lazetić.

Prema njegovim rečima pritisak pred duel sa Napretkom postoji, ali da on neće biti prepreka da klub ostvari povoljan rezultat.

Na svakoj utakmici i treningu brinem da li će sve proteći kako treba, ali to je pozitivan pritisak. Da smo osmi, rasterećeni na tabeli, ekipi bi bilo teže da nađe motiv. Želeli smo ovu situaciju, da budemo u borbi za četvrto mesto i došli smo u nju. Sada sve zavisi od nas, tako da pritisak nije nešto što nas sputava, već nas tera da idemo napred – dodao je Lazetić.

Šef stručnog štaba TSC-a je u osvrtu na  prethodnu utakmicu naglasio da se gol primljen od Voždovca dogodio u niskoj zoni koja se normalno dešava tokom svakog meča.

Posle primljenog gola smo možda malo psihološki pali, ali sada radimo na tome da popravimo odlučnost. Zadovoljan sam, iako znam da svi, i igrači i stručni štab, očekuju samo pobede. Nikada ne zaboravljam da se i protivnik nešto pita i u ovom trenutku mi je najvažnije da nastavimo da igramo dobro, a to će dovesti do rezultata.

Krilni napadač Jug Stanojev je poručio da će ceo tim dati maksimum na utakmici u petak.

– Ekipa Napretka je ove sezone odlično igrala i izborila se za plej-of. Nama je svaka utakmica od velikog značaja. Daćemo sve od sebe i u ovoj i u tri preostale, kako bismo izborili četvrto mesto i plasman u Evropu – kazao je Stanojev.

TSC trenutno zauzima 6. mesto na tabeli sa 45 bodova.  Protivnik TSC u ovom kolu Napredak je 8. na tabeli sa 37  bodova.

Utakmica TSC-Napredak, igraće se u petak, 6. maja od 18:30h, na stadionu Arena u Bačkoj Topoli. Prenos je obezbeđen na kanalu Arena Premium 3.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter