0
Ostali sportovi
Aleksandar Rakić

FOTO: Info Megapromotion

SPREMAN JE ZA NOVI MEČ: Rakić pred meč sa Blahovicem – ‘Očekujte još brutalnijeg Rakića u budućnosti!’ (VIDEO)

Objavljeno: 05.05.22 u 17:50

Jedva čeka naredni meč.

Protekle nedelje na otvaranju novog centra Amerikan Top Tima u Zagrebu, ekipa emisije DIREKT, imala je priliku da razgovara sa našim najuspešnijim MMA borcem Aleksandrom Rakićem, koji privodi pripreme kraju za meč sa Blahovicem i sutra odlazi u Las Vegas.

Rakić za DIREKT Kaže da se nikada nije osećao spremnije i da su ga jake pripreme, dobra ekipa i velika podrška cele regije dovela do samog finiša priprema, te da želi svima da dokaže da se može boriti za titulu i postati pravi šampion.

– Fokusiran sam na 14. maj i meč sa Janom Blahovicem. Jedanaestog jula su Glover i Jiri, pa ćemo videti šta će tamo biti. Nadam se krajem godine meču za titulu i onda će vreme pokazati svoje. Ko je jače trenirao, ko je spremniji, a ko je bolji – kaže Rakić za DIREKT.
Samo deset dana deli srpskog MMA borca od meča koji mu može promeniti životni put. Meč sa Janom Blahovicem održaće se 14. maja u Las Vegasu, a evo šta o tome kaže Rakić:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter