0
Fudbal

goalkeeper Milan Borjan TSC - Crvena Zvezda, Superliga Super Liga Srbije 20.4.2022. Backa Topola, Srbija, photo: Nikola Mitic/STARSPORT

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Anćeloti će u budućnosti trenirati Borjana, proslavljeni trener je mnoge frapirao ovim odgovorom!

Objavljeno: 05.05.22 u 13:21

Na pomolu još jedna velika fudbalska vest.

O trenerskim kvalitetima Karla Anćelotija ne treba govoriti, dovoljno je samo pogledati njegov CV i sve će vam biti jasno. Proslavljeni strateg i ove godine postiže zavidne rezultate sa Realom, a gotovo da ne postoji tim koji ne bi voleo da mu na klupi sedi 62-godišnji stručnjak.

Anćeloti ne krije da će posle angažmana u Realu otići u penziju.

Nakon ovog perioda u Realu, najverovatnije ću se penzionisati. Ali, ako me Real bude želeo za još 10 sezona, verovatno ću ostati ovde još 10 godina. Voleo bih da budem sa svojim unucima, kao i da budem na odmoru sa suprugom. Ima mnogo stvari koje morate da stavite sa strane. Mnogo je mesta na kojima nikada nisam bio. Nikada nisam bio u Australiji. Nikada nisam bio u Rio de Žaneiru. Želim da posećujem sestru češće. Nažalost, nisam mogao da uradim sve to, tako da kada se budem penzionisao, radiću sve te stvari.

BELGRADE, SERBIA – SEPTEMBER 18: Head coach Carlo Ancelotti of SSC Napoli reacts during the Group C match of the UEFA Champions League between Crvena Zvezda Belgrade and SSC Napoli at Rajko Mitic Stadium on September 18, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Jednog novinara je zanimalo da li bi Anćeloti možda preuzeo reprezentaciju Kanade.

– Zašto da ne? Voleo bih, naravno. Kanada je uradila mnogo dobrih stvari u poslednje vreme – ističe Anćeloti, koji je nedavno rekao da će u Kataru navijati za ovu reprezentaciju, pošto se Italija nije kvalifikovala.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter