0
Fudbal

FOTO: Lega Serie A/Twitter

NOVA, PREDIVNA VEST SA ‘ČIZME’: Mihajlović je nedavno izašao iz bolnice, a sada je dobio nagradu koja će mu mnogo značiti!

Objavljeno: 05.05.22 u 19:21

Ovo je sjajno.

Pre nekoliko dana u Srbiju je stigla fenomenalna vest koja je obradovala mnoge, to da je srpski stručnjak Siniša Mihajlović po drugi put u životu pobedio opaku bolest. Siniša je još jednom pokazao kakav je borac i ponovo je uspeo da se izbori sa leukemijom.

Siniša je neko vreme proveo u bolnici, ali mu je podrška neprestano stizala sa svih strana, i dodatno mu davala ‘vetar u leđa’ da iz najvažnije utakmice u životu izađe kao pobednik.


Sada, iz Italije stiže još jedna odlična vest. Siniša Mihajlović je dobio nagradu za ‘sportske rezultate i stvari koje je uradio van terena’.

Nagrada će mu biti uručena na prvoj narednoj utakmici Bolonje, a prvi čovek Serije A rekao je da je ovaj tim Bolonje pokazao pravi borbeni duh i sve karakterisike svog trenera.

– Priznanje nije samo zbog velikih rezultata na fudbalskom terenu, ali i zbog toga što je sastavio stručni štab koji funkcioniše fantastično i uspeva da prenese njegov duh na sve saradnike i fudbelere. Ovaj tim Bolonje je pokazao pravi borbeni duh i sve karakterisike svog trenera Sinie Mhajlovića – kazao je Luiđi di Siervo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter