0
Evrokupovi

Glasgow Rangers - Crvena Zvezda UEFA Europa League foto: STARSPORT

IZBACILI ZVEZDU, A SADA ĆE IGRATI FINALE: Rendžers napravio čudo protiv Lajpciga, Kostić ‘bukirao’ mesto u finalu! (VIDEO)

Objavljeno: 05.05.22 u 23:23

Poznati su finalisti!

Fudbaleri Ajntrahta overili su pobedu iz prvog meča i tako sebi ‘kupili’ kartu u jednom smeru na ‘Ramos Sančez Pishuan’, stadion Sevilje gde će biti odigrano finale Lige Evrope za sezonu 2021/22. Jedini pogodak na meču postigao je Rafael Santos Bore u 26. minutu utakmice na asistenciju Knaufa. U velikoj meri posao je Ajntrahtu olakšao defanzivac Vest Hema, Kresvel koji je već u 19. minutu dobio direktan crveni karton. Ukupan rezultat nakon dvomeča bio je 3:1.

U drugom polufinalu Rendžers je više nego rutinski savladao ekipu Lajpciga sa 3:1 i tako ukupnim skorom 3:2 uspeo da se plasira u veliko finale. Golove za domaćina su postigli Tavarnier u 18, Kamara u 24. i Lundstram u 80. minutu. Jedini pogodak za goste postigao je Nkunku u 70. minutu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter