0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@LFC

SALAH ZNA NA KOGA BI U FINALU: Egipćanin hoće da se revanšira!

Objavljeno: 04.05.22 u 13:48

Salah priželjkuje starog dužnika!

Fudbaleri Liverpula overili su finale Lige šampiona nakon što su na gostujućem terenu savladali Viljareal rezultatu 2:3. Nisu se prosto pojavili gosti u prvom poluvremenu, Žuta podmornica je demolirala rivala u prvom delu, došli su do izjednačenja ukupnog rezultata, ali Klopov tim je pokazao pre svega kvalitet, ali i karakter, i okrenuo rezultat u nastavku, i bez drame prošao dalje. Povodom toga ponajbolji igrač Redsa ove sezone, Mohamed Salah, rekao je koga bi više želeo da sretne u finalu.

Moram da budem iskren, voleo bih da igramo sa Realom. Siti je zaista težak protivnik, a a već smo igrali nekoliko puta sa njima ove sezone. Ako mene lično pitate, radije bih Real, jer smo od njih izgubili finale, tako da hoću opet da igram protiv njih i nadam se da ćemo ovog puta osvojiti pehar“, rekao je Egipćanin, da bi nastavio:

Bilo je teško u prvom poluvremenu, ali u svlačionici je šef govorio i mi smo pričali međusobno. To pokazuje karakter ove svlačionice. Pokazuje da smo vrhunski tim. Zato možemo da se vratimo posle 0:2 u prvom poluvremenu. To pobedu čini još uzbudljivijom“.

Hoće da dođe i do 40 golova.

Kolektiv je uvek najvažniji, ali imam velika očekivanja od sebe. Iskreno, nikome ovo nisam rekao, pred početak sezone rekao sam sebi: ’U redu, daću 40 golova i imaću još 10 ili 15 asistencija’. Te asistencije sam završio, sad moram da se koncentrišem na golove. Trent će svakako biti ljut što imam više asistencija u Premijer ligi, ali idem na sve“, kaže Salah.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter