0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open 2022-Final-Novak Djokovic (SRB) v Andrey Rublev (RUS) Beograd, 24.04.2022. foto: Starsrport/Serbia Open

MAREJ SE RADUJE DUELU SA NOVAKOM: On je broj jedan, ne bi trebalo da imam šansu!

Objavljeno: 04.05.22 u 13:22

Britanac i Srbin se ponovo sastaju!

Endi Mari, škotski teniser i trostruki Gren slem šampion savladao je u drugoj rundi Mastersa u Madridu mladog kolegu Densia Šapovalova u tri seta i tako overio kartu za treću rundu turnira u prestonici Španije. Rezultat po setovima bio je 6:1, 3:6, 6:2, i Britancu je bilo potrebno nešto više od dva časa igre da pobedi u duelu. Nakon toga je istakao da očekuje uživanje i ako ne smatra da ima prevelike šanse u duelu sa Novakom.

„U teoriji, ne bi trebalo da imam šansu u tom meču. On je svetski broj jedan, a ja igram sa metalnim kukom, tako da ne bi trebalo da imam šansu“, rekao je Mari i dodao:

„To je izvrsna prilika da vidim na kojem nivou mi je igra. Imali smo mnogo velikih bitaka u našim karijerama, na najvećim turnirima na svetu. Mislim da smo igrali u finalima sva četiri grend slem turnira, igrali smo i ovde u finalu, a dugo nisam imao priliku da igram s njime“.

Britanac naglašava da će mu ovo biti odličan reper gde se nalazi u ovom momentu.

„Zato ću uživati, imaću fantastičan stav na tom meču, daću sve od sebe i videti gde sam u ovom trenutku“.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter