0
Domaći fudbal

Milan Pavkov Vojvodina - Crvena Zvezda, Superliga Srbije, Super Liga Novi Sad, Srbija 1.5.2022. photo: Nikola Mitic/STARSPORT

KAKO SE ZAVRŠIO POST ZVEZDINOG NAPADAČA: Detaljna analiza dodelila gol Pavkovu!

Objavljeno: 04.05.22 u 12:08

Ipak je Pavkov dao gol!

Fudbaleri Crvene zvezde su u Novom Sadu savladali domaću Vojvodinu rezultatom 0:3 i tako upisali novu pobedu, pa napravili ogroman korak ka tituli šampiona Srbije. Bili su crveno-beli bolji ceo meč, rano su došli do gola i nametnuli svoj ritam, ali je ipak jedan detalj bio izutetno interesantan.

Crveno-beli su do gola došli već u drugom minutu kada je posle centaršuta Milan Pavkov udario loptu glavom a delovalo je da je Sanogo sproveo loptu u mrežu Emila Rockova. Ipak nakon detaljno pregledanog snimka utvrđeno da je poslednji igrač Zvezde u kontaktu sa loptom bio upravo napadač.

Bio je to njegov 13. pogodak u sezoni u svim takmičenjima, ali prvi od 14. marta kada je doneo Zvezdi pobedu protiv Metalca u Gornjem Milanovcu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter