0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@LFC

EVO ŠTA JE KLOP REKAO NA POLUVREMENU: Nekad je jednostavno rešenje i najbolje! (VIDEO)

Objavljeno: 04.05.22 u 10:53

Treće finale za Redse u poslednjih pet sezona!

Fudbaleri Liverpula overili su finale Lige šampiona nakon što su na gostujućem terenu savladali Viljareal rezultatu 2:3. Nisu se prosto pojavili gosti u prvom poluvremenu, Žuta podmornica je demolirala rivala u prvom delu, došli su do izjednačenja ukupnog rezultata, ali Klopov tim je pokazao pre svega kvalitet, ali i karakter, i okrenuo rezultat u nastavku, i bez drame prošao dalje. Nema sumnje da Nemac ima povoda za zadovoljstvo, što je o podelio sa medijima nakon meča.

„Oduševljen sam. Osećaj je kao da mi je prvo finale. Ovo je najbolje takmičenje na svetu, obožavam ga i sviđa mi se i to što je Viljareal uradio ovde, uključujući i publiku u sve to. Mel je na poluvremenu bio takav kakav je, ceo svet je gledao i očekivao da bude 3:0. Ali kad smo prvi put uspeli da ih probijemo i uđemo u taj međuprostor, znao sam da imamo šansu. Ne volim da poredim stvari, ali da, to je podsetilo na taj meč sa Barselonom i još neke utakmice“, kaže Klop.

Naravno, najočiglednije je pitanje šta li je to rekao igračima na pauzi?

„Šta sam im rekao na poluvremenu? Igrajte bolje nego u prvom! Morali smo da ostanemo mirni. Šta sad da kažem? Imamo samo jednu šansu da pobedimo u finalu. Odigrali smo tako mnogo mečeva, tri takmičenja i još sve nije gotovo. Znam te priče, u prvom poluvremenu bi bili mnogi srećni da dobijemo udarac. Teško je stići do tri finala, ali uspeli smo“, dodao je Klop.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter