0
Domaći fudbal

goalkeeper Milan Borjan Vojvodina - Crvena Zvezda, Superliga Srbije, Super Liga Novi Sad, Srbija 1.5.2022. photo: Nikola Mitic/STARSPORT

BORJAN HVALI NAVIJAČE PRED NOVO „FINALE“: Sigurno je da sve ovo ne bi bilo moguće bez najboljih navijača!

Objavljeno: 04.05.22 u 14:08

Borjan pred sam finiš prvenstva!

Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu od 17 časova na stadionu „Rajko Mitić“ u okviru petog kola plej-ofa nacionalnog šampionata dočekati Radnički iz Niša, a svoja očekivanja pred još jedno „finale“ u nizu, izneo je kapiten tima iz Ljutice Bogdana – Milan Borjan.

-Još jedan težak meč u nizu je pred nama, ali vredno radimo kako bi obradovali sve navijače. Imamo puno poverenje stručnog štaba, i trudimo se da uvek ispunimo ono što od nas traže. Pokazujemo kvalitet iz utakmuice u utakmicu, i u sjajnoj smo formi. Svaki meč do kraja je finale za sebe, i tako se i pripremamo. Atmosfera u ekipi je fantastična i zajedno idemo ka postavljenom cilju, a to je odbrana duple krune – počeo je kapiten crveno-belih.

Naravno, nikad kapiten Zvezde ne propousti da pomene i navijače.

-Sigurno je da sve ovo ne bi bilo moguće bez najboljih navijača.  Iz meča u meč su naš dvanaesti igrač, bilo da igramo kod kuće ili u gostima. U Novom Sadu su napravili neverovatnu atmosferu, prepoznali su trenutak i dali nam krila kad je bilo najvažnije. Nadam se da će i u subotu doći u što većem broju. Igramo dobar fudbal, i ne vidim zašto tribine ne bi bile ispunjene. Ostalo je još malo do kraja sezone, i ovim putem pozivam sve navijače da dođu u što većem broju, i pomognu nam da ostvarimo zajednički cilj – zaključio je Borjan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter