0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@ManCity

BELGIJANAC PRED DUEL ODLUKE SA REALOM: „U boljoj smo formi nego tada, želim svaki trofej“!

Objavljeno: 04.05.22 u 15:48

De Brujne želi titulu!

Prošle nedelje na Etihadu smo gledali galaktički fudbal u režiji Real Madrida i Mančester Sitija. Jedna od najboljih utakmica u nekoliko poslednjih godina srećom ima i svoj drugi deo, koji se u sredu uveče igra u Madridu, a Kevin de Brujne je sa medijima podelio svoje viđenje utakmice koja predstoji.

„Mislim da bi osvajanje Lige šampiona promenilo pogled drugih ljudi na Siti. Kao igrač, želim da osvojim svaki trofej, pa i ovaj. Činjenica je da smo godinama u završnoj fazi i da nam ide dobro. Kvalitet je koncentrisan, teško je osvojiti trofej, ali igrali smo dobro. Mislim da bi taj trofej promenio taj mali narativ“, kaže De Brujne i dodao:

„Ne mislim da bi trofej LŠ promenio način na koji ja sebe doživljavam kao igrača. Znam da sam imao i dobrog i lošeg u karijeri, i prilično sam zadovoljan. Želim da osvojim svaki trofej, ali to je težak zadatak. Naravno da bih voleo da uzmem LŠ“.

Nije ovo prvi put da se Belgijanac susreće sa Realom u ovoj fazi takmičenja.

„Mislim da smo sada u boljoj formi nego tada, pošto tada nismo imali najbolji finiš sezone, a Real je bio baš sila u to vreme. Bila je prilično dosadna utakmica, ako se dobro sećam. Takođe, i iskusniji smo, nadam se da ćemo biti dobro spremni. Biće potrebno da odigramo na najvišem nivou kako bismo prošli dalje“, zaključuje De Brujne.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter