0
Fudbal

Milan Borjan Snezana Filipovic Crvena Zvezda - Macva Super liga Srbije, Superliga Septembar. 29, 2019. Beograd, Srbija 29.9.2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

SNEŽANA BORJAN I FILIP PUŠTENI IZ BOLNICE: Emotivna poruka supruge kapitena Zvezde nikoga neće ostaviti ravnodušnim! (FOTO)

Objavljeno: 03.05.22 u 17:43

Supruga Milana Borjana se oglasila!

Supruga kapitena Crvene zvezde i jednog od najuspešnijih fudbalera u istoriji crveno-belih, Milana Borjana, nedavno se našla u nepriajtnoj situaciji jer je zbog virusa morala sa sinom Filipom da provede neko vreme na hospitalizaciji. Snežana je na svom Instagram nalogu poslala sledeću poruku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

„Prethodnih nekoliko dana smo lezali na Institutu za majku i dete jer je Filip imao Rota virus i komplikacije koje ovaj virus nosi.
Ovaj period je je bio posebno stresan i emotivan za nas kada se uzme u obzir da smo hospitalizovani sat vremena pred pocetak utakmice Vojvodina-Crvena zvezda (tata nije bio sa nama), Milan i pored toga sto je saznao koliko je Filipu lose i da smo primljeni u bolnicu je odigrao kompletnu utakmicu a da niko ne primeti koliko mu je tesko- kapitenski, kako drugacije!
Ovaj post zapravo i pisem kako bih se zahvalila kompletnom medicinskom osoblju Instituta za majku i dete! Ovi ljudi nose neverovatnu odgovornost jer svaki dan kroz Institut prodje jako puno dece sa losom klinickom slikom, oni prilaze svakome sa istom dozom odgovornosti, ljubavi i entuzijazma. Posebnu zahvalnost zelim da iskazem upravniku Pedijatrijske klinike u Institutu Vladislavu Vukomanovicu, hirurgu Nemanji Rankovicu, predivnim sestrama sa gastro odeljenja koje imaju neverovatno strpljenje za svako dete i za svaku preplasenu mamu.
Hvala vam divni ljudi, vi ste ponos nase zemlje“, napisala je supruga proslavljenog golmana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter