0
Evropske lige

FOTO screenshot

PROBLEMI ZA ČOLA: Španci bruje o mogućem rastanku Atletika sa Simeoneom

Objavljeno: 03.05.22 u 09:25

Poraz Atletiko Madrida u Bilbau uneo je nemir među Jorgandžije.

Klub iz prestonice Španije trenutno zauzima četvrto mesto na tabeli Primere, sa svega tri boda prednosti u odnosu na Betis, a do kraja je ostalo da se odigraju još četiri koliko. Kako prenose španski mediji uprava kluba je odlučila da ukoliko Dijego Simeone ne izbori plasman u Ligu šampiona, kaže hvala aktuelnom treneru i prekine saradnju.

Argentinac je na leto 2021. produžio ugovor do 2024. godine sa mesečnom platom od 3,3 miliona evra, po čemu je najplaćeniji trener na svetu, ali novinar ‘Kadena KOPE’ Antonio Ruis, donosi informaciju o navodnoj klauzuli koja je uključena i koja može da Simeonea ostavi bez posla ukoliko klub ne ode u Ligu šampiona.

Atletiko do kraja ima težak raspored, jer su mu rivali: Real Madrid (8. maj), Elće (11. maj), Sevilja (15. maj) i Real Sosijedad (22. maj), ali ni Betis nema mnogo lakši posao jer će igrati protiv Barselone, Valensije, Granade i Real Madrida.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter