0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

MITROVIĆEV ŠOU SA NAVIJAČIMA: Evo kako je stadion eksplodirao zbog rekorda i titule (VIDEO)

Objavljeno: 03.05.22 u 08:56

Igrači Fulama krunisali su dobru sezonu, a Aleksandar Mitrović je ušao u istoriju.

Srpski napadač je postigao dva nova gola u pretposlednjem kolu Čempionšipa i tako postao najefikasniji igrač drugog ranga takmičenja u Engleskoj ikada, te je nadmašio tri decenije star rekord Gaja Vitingema koji je u sezoni 1992/93 postigao 42 pogotka.

(VIDEO:YouTube/Sport Klub)

Mitrović je u trijumfu svog tima nad Lutonom od 7:0 stigao do 43. pogotka u sezoni, čime je dokazao da s pravom nosi titulu igrača sezone Čempionšipa, koju je dobio nedavno.


(VIDEO:YouTube/Sport Klub)

Nakon što je u poslednjim momentima meča postigao istorijski gol, nastala je ludnica, jer su navijači uleteli na teren u želji da proslave titulu, ali i istorijski uspeh napadača, dok je posle utakmice Mitrović bio glavna zvezda, a neko od srećnika je uhvatio dres koji je on poslao u publiku odmah nakon gola.

– Nisam razmišljao o rekordu, ali kako sam mu se približavao, svi su počeli da pričaju. Tako da, naravno da sam želeo da ga oborim. Danas se desilo. To je nešto posebno. Rekord u poslednjem minutu. Ostvarili smo veliku pobedu. Mislim da smo završili sezonu kao u snovima, onako kako smo želeli – pobedom kod kuće, pred našim navijačima, još sam oborio i rekord, tako da je sve bilo savršeno, poručio je Aleksandar Mitrović nakon što je postavio rekord Čempionšipa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter