0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open 2022-Final-Medal Ceremony-Novak Djokovic and Marian Vajda (R) Beograd, 24.04.2022. foto: Starsrport/Serbia Open

KO MOŽE BOLJE DA ZNA OD VAJDE: „Nisam siguran da će Novak uzeti RG, trava je njegova podloga“!

Objavljeno: 03.05.22 u 16:08

Dugogodišnji Novakov trener o narednom periodu!

Marjan Vajda i Novak Đoković su uz manji prekid sarađivali gotovo čitavu karijeru najboljeg tenisera svih vremena, pa je i logično da Slovak možda čak i od svih ljudi na svetu poznaje dvadesetostrukog Gren slem osvajača. Ipak, svestan je da nema mečeva u nogama pa zato i nije potpuno siguran kako će izgledati njegovi nastupi na šljaci ovog proleća.

Mislim da će biti jako teško. Novaka koči to što nije igrao na Australijan openu i drugim velikim turnirima kao što su Indijan Vels i Majami. Nedostaje mu „borbenog“ iskustva. Nisam siguran da može da trijumfuje u Parizu, biće velika konkurencija“, ocenio je Vajda.

Ne sumnja u kvalitet Novakove igre na travi.

„Trava je Novakova podloga. Tu se snalazi, dobro koristi svoja oružja, ima pravu igru i dobija mečeve, što je potvrdio prošle godine. Biće favorit, po meni, za titulu na Vimbldonu“, istakao je Marijan Vajda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter