0
Evrokup

Dusan Alimpijevic Partizan - Bursa Evrokup, Eurocup 20.4.2022. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

CIRKUS KOLORADO SA MRAMORNOG MORA: „Dođemo u grad, igramo pred punom dvoranom, pobedimo i idemo u sledeći grad“!

Objavljeno: 03.05.22 u 18:42

Alimpijević uzbuđen pred polufinale!

Dve najveće senzacije Evrokupa, svaka iz svojih posebnih razloga, večeras se sastaju u polufinalu tog takmičenja, a u Andori istoimeni klub dočekuje Bursu Dušana Alimpjevića. Srpski strateg je dao izuzetno živopisnu uzjavu pre jednog od najvećih mečeva u klupskoj istoriji.

Mi smo kao cirkus Kolorado. Dođemo u grad, igrmao pred punom dvoranom, pobedimo i idemo u sledeći grad„, rekao je Alimpijević, pa potom nastavio:

U pitanju je polufinale i ne možemo da očekujemo jednostavan meč. Najpre da ne zaboravimo da su oni bili četvrti, a mi sedmi u grupi, kao i da su izbacili Budućnost i Gran Kanariju. Imali su problema u ACB ligi, trude se da prežive, ali su i menjali trenera. Španska liga je veoma teška, najkvalitetnija u Evropi, turska je odmah iza. Predstojeći meč nikako nije manji u smislu težine i važnost od prethodna dva. Došli smo u ovu poziciju je nikada nismo išli dva koraka u napred, već smo razmišljali isključivo o narednom meču„, izjavio je bivši trener Crvene zvezde.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter