0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@realmadrid

ANĆELOTI PRED NOVU RUNDU SA GRAĐANIMA: Mančester siti ima prednost, sve je lakše nakon osvajanja titule!

Objavljeno: 03.05.22 u 20:15

Trener Reala pričao o mnogim stvarima!

Prošle nedelje na Etihadu smo gledali galaktički fudbal u režiji Real Madrida i Mančester Sitija. Jedna od najboljih utakmica u nekoliko poslednjih godina srećom ima i svoj drugi deo, koji se u sredu uveče igra u Madridu, a prvi čovek koji je kompletirao titule iz pet najjačih liga, Karlo Anćeloti, je o meču, ali i svojoj budućnosti, pričao pred medijima.

„Posle Reala, da, mislim da ću biti spreman za penziju. Ali, ako me Real zadrži deset godina, biću trener još deset godina. Ipak, voleo bih da imam vremena i za unučiće, putovanja sa suprugom. Mnogo je stvari koje uz ovaj posao ne mogu da radim i koje propuštam, a voleo bih da nije tako. Ima mnogo mesta koja želim da posetim, a na kojima nikada nisam bio“, rekao je Anćeloti.

„Na primer, nikada nisam bio u Australiji. Nikada nisam bio u Riju. Želeo bih da posećujem sestru češće. Ali, nažalost ne možete da imate sve tako da su to stvari koje ću raditi kada jednog dana ne budem trener“, dodao je Anćeloti, ali i otkrio o selektorskim planovima.

„Mogao bih da se okušam i kao selektor, ali sada je rano za to. Logično, ne za ovo Svetsko prvenstvo, ali za ono 2026. zašto da ne? Ako me pozove Kanada, to bih voleo. Kanada radi veoma dobar posao“, zaključio je Italijan.

O meču je Karleto rekao sledeće:

„Ako si u polufinalu, ili finalu, ili si osvojio Ligu šampiona, nije dovoljno samo srce i želja. Jeste važno, naravno, ali postoji mnogo drugih faktora poput individualnih kvaliteta i posveenosti timu. Ako želimo da pobedimo, samo srce nije dovoljno kao ni sama podrška naših navijača koju ćemo sigurno imati. Da bi pobedio u Ligi šampiona moraš da imaš sve to. Jedan delić slagalice sam po sebi nije dovoljan. Ne računa se ni istorija. Svaka utakmica ima svoju priču“.

Svestan je koliko mora da se pruži na terenu da se izbaci njihov sutrašnji rival.

„Mančester siti ima prednost i mi znamo da moramo da uradimo više nego pre sedam dana. Biće teško, ali nakon osvajanja titule i na našem terenu mislim da možemo da dođemo do onoga što želimo. Potrebna nam je potpuna koncentracija, moramo da se branimo bolje nego u Mančesteru i da vršimo bolji pritisak. Moramo da budemo bolji na lopti i da dajemo bolje pasove. Nije nam potrebno da se branimo duboko iako će biti delova utakmice gde će to biti jedino moguće. Moraćemo u svemu i svakog minuta da budemo odlični“, zaključio je Anćeloti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter