0
Evrokup

Dusan Alimpijevic Partizan - Bursa Evrokup, Eurocup 20.4.2022. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ALIMPIJEVIĆ IMA SVE PRAVO NA SVETU DA BUDE PONOSAN: Neverovatno, ovo je bajka za grad, za klub i sve nas lično! (VIDEO)

Objavljeno: 03.05.22 u 23:40

Dušan Alimpijević ponovo odličan!

Košarkaši Burse su nastavili svoju evropsku bajku i pobedili na trećem vezanom gostovanju, a ovaj put je Andora stradala od strane čete Dušana Alimpijevića rezultatom 68:85. Nakon meča je srpski strateg imao reč, a definitivno se vidi da je preponosan na ostvarenje njega, njegovih saradnika i ekipe.

Neverovatno, ovo je bajka za grad, za klub i sve nas lično. Rekao sam da će najbitnije biti kako budemo odgovorili u odbrani. Da će od velikog značaja biti da li smo dovoljno sazreli da budemo agresivni i čvrsti na svakoj lopti. Kao igrač, morate da stavite ego u džep, borite se i delite loptu kada ste na parketu. To je ovaj tim uradio. Rekao sam na poluvremenu da smo promašili neke otvorene šuteve, ali sam nisam na tome insistirao jer sam znao da će ući kada bude trebalo. Najvažnije je da je odbrana bila dobra. Držala nas je na površini i odvela u finale„, rekao je Alimpijević.

U finalu na senzaciju iz Turske ide bolji iz duela Valensije i Virtusa, gde španski tim dočekuje ekipu sa Apenina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter