0
Fudbal

from left Nikola Terzic Sasa Zdjelar Marko Jevtovic Slobodan Urosevic Igor Vujacic Nemanja Miletic Aleksandar Miljkovic goalkeeper Nemanja Stevanovic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Partizan Beograd, 16.04.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

VEZISTA PARTIZANA I DALJE VERUJE U PREOKRET: Mnogo je stvari slično kao i kada smo uzeli poslednju titulu!

Objavljeno: 02.05.22 u 11:29

Marko Jevtović pred finiš prvenstva!

Četvrto kola plej-ofa Superlige Srbije donelo je susret između Napretka i Partizana. Aktuelni vicešampion Srbije slavio je sa ubedljivih 0:3 i tako ponovo prišao na bod zaostatka u odnosu na prvoplasiranog večitog rivala. Svoj prvi gol po povratku u Partizan je postigao Marko Jevtović.

,,Videćemo za mesec dana šta smo uradili” počinje razgovor Jevtović.
,,Moramo biti fokusirani na svaki sledeći izazov. I dalje smo u igri za dva trofeja i borićemo se do kraja za svaku loptu.”

Napominje da se brzo uklopio u ekipu.

,,Pratio sam svaku utakmicu koju sam mogao dok sam bio u inostanstvu. Ima i nekoliko igrača koji su bili tu i kada sam ja bio tako da mi nije problem da se uklopim.
Imam iskustva iz prvog mandata i iz inostranstva i došao sam da na najbolji način pomognem ekipi, kada se to bude tražilo od mene.”

Ističe da mu je drago zbog pogotka.

,,Drago mi je naravno da sam postigao gol kada se lomila utakmica, ali meni je uvek bilo najvažnije da pobedjujemo, a ko će dati gol je potpuno nevažno.”

Kaže i da paralele mogu da se povuku između finiša ove sezone i sezone gde su uzeli titulu poslednji put.

,,Da, dosta toga je sličnog. I tada smo verovali da možemo do titule. Jedino što mogu da obećam je da će cela ekipa dati sve od sebe da dodjemo do našeg cilja.”

Isitče koliko je zajedništvo bitno.

,,Mi pre svih imamo nas! Jedemo isti hleb i zavisimo jedni od drugih. Da nije tako, ne bismo bili ni blizu uspešni i ja ne vidim da može ili sme biti drugačije!”

A samo birane reči o Ljubomiru Fejsi.

,,Ljubomir Fejsa je legenda našeg fudbala, čovek koji je toliko dugo igrao na najvišem nivou i osvajao nebrojeno trofeja. Meni lično je velika čast da je on tu, sa nama. On će nam svojim isukstvom i znanjem sigurno mnogo pomoći. Želim mu da bude uspešan, kao i do sada, u karijeri.”

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter