2
ATP

(191114) -- LONDON, Nov. 14, 2019 (Xinhua) -- Rafael Nadal of Spain reacts during the singles group match against Daniil Medvedev of Russia at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 13, 2019. (Xinhua/Han Yan)

STAHOVSKI RAZOČARAN U NADALA: „Molim te reci mi da li je pošteno da Ukrajinci umiru“!?

Objavljeno: 02.05.22 u 14:21

Ljut na kolegu!

Teniser sa najviše Gren slem titula i nekadašnji broj jedan, Rafael Nadal, ove nedelje se vraća u pogon jer nastupa na Mastersu u Madirdu. Povodom toga Španac je morao da govori za medije, ali naravno neizbežna tema je bila kako trinaestostruki osvajač Rolan Garosa percepira situaciju oko kolega sa istoka, i rekao je da nije fer što neće moći da nastupaju na ovogodišnjem izdanju Vimbldona.

Na to se na društvenim mrežama oglasio Ukrajinski teniser Sergej Stahoviski koji više od svega deluje razočarano u Kralja šljake.

“Zajedno smo se takmičili, igrali jedan protiv drugog na turu. Kaži mi da li je fer što teniseri iz Ukrajine ne mogu da se vrate kući? Da li je fer što ukrajinska deca ne mogu da igraju tenis? Da li je fer što Ukrajinci umiru“, napisao je Ukrajinac.

 

0
0

2 Komentara

  1. Jako licemerno od Ukrajinca… Zalosno i tuzno je da bilo ko pogine na svetu, ali taj isti ukrajinac nikada nista nije rekao ni osudio kada je regularna vojska Ukrajine ubijala decu u Donbasu , nikada nije osudio kriminalce koje podrzava njegova vlada kada su palili zive ljude u Odesi!!!
    Kada tako nesto osudis javno onda mozes da trazis tako nesto i od drugih A ovako trazis samo ono sto ide u tvoju korist…. Ponavljam bilo ko da pogine na svetu je tuzno i zalosno… Secamo se 99 godine…..

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa majmune da li je bilo poštano dok su umirala Ruska djeca, za koju te bolio k…? I kakve to veze ima sa sportom? Samo mješajte politiku i sport i sve će otići u pm…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter