0
Fudbal

FOTO: FSS

PIKSI POMNO PRATI PARTIJE SVOJIH PULENA: Stojković i Đorović gledaju utakmicu u Madridu! (FOTO)

Objavljeno: 02.05.22 u 22:52

Selektor vredno radi!

Pred našim najboljim nacionalnim timom nalaze se junske akcije u Ligi nacija i mečevi sa Norveškom i Slovenijom u Beogradu, odnosno dueli sa Švedskom i Slovenijom u gostima, a u želji da se što spremnije dočeka predstojeće okupljanje, velike su aktivnosti stručnog štaba na čelu sa selektorom Draganom Stojkovićem.

FOTO: FSS

Tim povodom prvi čovek nacionalnog tima, u društvu jednog od najbližih saradnika iz stručnog štaba, Gorana Đorovića, boravi u Madridu gde večeras posmatra duel između Hetafea i Betisa. U timu domaćeg sastava nalaze se reprezentativci Stefan Mitrović i Nemanja Maksimović.

Podsetimo da je minulog vikenda u Amsterdamu na meču Ajaks – Cvole boravila delegacija FSS na čelu sa direktorom A selekcije Stevanom Stojanovićem, a meč Bundeslige u Dortmundu, između Borusije i Bohuma, posmatrao je Bratislav Živković, pomoćnik selektora Dragana Stojkovića.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter