1
Intervju

FOTO: tammbojanic

NEKADA SUPERTALENTOVANA TENISERKA, A DANAS POZNATI ONLYFANS MODEL: „Pisali su mi bukvalno svašta, tražili su mi čak i prljav donji veš“!

Objavljeno: 02.05.22 u 09:46

Tamara Bojanić ekskluzivno za HotSport!

Tamara Bojanić ili kako je na društvenim mrežama poznatija  tammbojanic, je nekada supertalentovana teniserka, koja je bila jedna od najmlađih igračica na WTA listi, a sada je licencirani teniski trener, influenserka sa blizu dvesta hiljada pratilaca na društvenim mrežama, ali i jedan od najpopularnijih modela sa ovih prostora na svetski poznatom sajtu za odrasle Onlyfans. Tamara je ekskluzivno za naš portal govorila o brojnim temama, najpre o teniskoj karijeri, ali se dotakla i svoje karijere u modelingu, kao i toga šta su joj planovi za budućnost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TAMARA BOJANIC (@tammbojanic)

Za početak smo je pitali o tome kako je tekla njena teniska karijera?

„Krenula sam da se bavim tenisom sa pet godina. Par godina sam trenirala u CG, videli su treneri da imam talenat. Potom sam sa 11 godina otišla u Ameriku, tamo sam trenirala tri godine. U međuvremenu sam igrala evropske turnire, ja sam sa svega 14 godina upala na WTA lisit, tada sam bila jedna od najmlađih. Sa 12 godina sam osvojila seniorsko evropsko prvenstvo tamo u Crnoj Gori. Posle Amerike sam otišla u Ajnhoven, gde sam bila godinu i po dana, a potom Maljorka, to je bila neka destinacija odakle sam putovala na turnire“.

Nažalost povrede su dosta usporile njen razvoj, ali su je koštale i voljnog momenta.

„Sa 17 godina sam se povredila, nisam smela pola godine da treniram, i kako je došlo do prekida toga, više me nije bila volja da se vraćam. To je bio dug period, trebalo je mnogo kondicije, a ja sam smanjivala treninge jer nisam imala volje da se vratim. Sa 18 sam otišla na Maljorku, da probmam da se vratim i tu sam skapirala da tenis nije nešto šta hoću u životu“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TAMARA BOJANIC (@tammbojanic)

I pored relativno kratke karijere, Tamara ističe da je imala nekoliko rezultata na koje se ponosi.

„Trenirala sam sa dosta poznatih teniserki, Sisi Belis, sa ovim našim teniserkama, a hajlajt karijere je bio da sam sa 14 pobedila igračicu koja je bila 280. na WTA listi. Od 18 godine nisam planirala da bude profi teniser, ali sam završila sve licence za teniskog trenera, ja imam te najbolje licence koje mogu da se imaju za teniskog trenera“.

Naravno došli smo i do toga kako je počela sa modelingom za odrasle. Na njen nalog na Onlyfansu možete doći klikom na link OVDE, a cena je svega deset dolara na mesečnom nivou.

„Pa iskreno da vam kažem, sedela sam kući sa momkom, isto je izašlo za neku sportistkinju u novinama, i to smo zajedno nas dvoje to uradili, pošto trenutno imam ozbiljnu vezu. Generlno smo počeli to iz šale. Mene ne interesuje mišljenje naroda, ja radim šta se meni sviđa. Uvek sam imala podršku partnera. Porodica se nije složila sa tim, ali ja ne živim sa njima, živim u Beogradu, ne mogu da mi zabrane ništa, to je moj život. Ja Onlifens radim iz zezanja, meni je dosadno u životu, odlično se zarađuje,  ali to nije glavni moj izvor prihoda“.

@tammbojanic #viral #fyp #foryourpage #fakebody⚠️ #foryoupagee #fypp ♬ original sound – secret.

Ipak, gde god ljudi mogu da ističu slobodu i kreativnost, može da dođe i do nekih neprijatnih situacija sa nekim delom publike.

„Imala sam dosta neprijatnih iskustava. Bilo je neprijatnih ponuda, ako dođe do toga ja ih samo blokiram ako pređu granicu. Ima svakakvih ponuda, nude novac za seks, hoće da kupe prljave čarape, prljave gaćice, u suštini svašta. Generalno je sve standardno, se tamo subskrajbuju jer im se ja dopadam i sviđam“. 

Za kraj nam je otkrila i da se planira baviti trenerskim poslom u bližoj budućnosti

„Trenutno mi je lepo ovako, kako bude vreme išlo, iskočiće verovatno nova prilika. Gledam da se preselim u Španiju da budem trener, to su mi neki planovi za sada, ali ne treba pričati o njima dok se ne ostvare. Definitivno se vraćam na teren, sada da li samo u ulozi trenera, ili i igračice, videćemo još“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TAMARA BOJANIC (@tammbojanic)

I za kraj, kao neko ko je prošao veliki broj situacija i pored malog broja godina, Tamara je neko ko definitivno ima iskustva da posavetuje mlađe generacije i što se tiče sporta, ali i modelinga. Za njih kaže samo jedno.

„Što se mladih osoba tiče, morala bih da ja napomenem da je sve individualno. Apsolutno smatram da u životu svako treba da se bavi onim što voli, ma koja god to profesija bila, najbitnije je da ih to ispunjava i čini srećnim“ – zaključila je Tamara u razgovoru za naš portal.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TAMARA BOJANIC (@tammbojanic)

 

1
3

1 Komentara

  1. Stvarno o kome vi pisete,sram vas bilo,kakva crna teniserka,bolje pisite o pravim sportistima koji su postigli i ostvarli nesto, a ne o devojkama koje otvaraju onlyfans,satro bivse sportistkinje.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter