0
Košarka

FOTO: Twitter/@nuggets

KLEJ TOMPSON NAKON POBEDE RATNIKA: „I ja sam živ čovek, morate da naučite da se borite“!

Objavljeno: 02.05.22 u 14:55

Bek Ratnika o svom učinku na meču protiv Memfisa!

KošarkašI Golden Stejta pobedili su Memfis u Fedeks Forumu rezultatom 116:117 i tako poveli nakon prve utakmice u seriji. Domaći su vodili celo prvo poluvreme, ali odlična treća deonica Ratnika je dovela do toga da tim iz Kalifornije povede, potom je dolazilo do nekoliko smena u vođstvu, ali timska igra gostiju koji su imali čak 31 asistenciju je donela brejk.

Ključnu rolu je imao Klej Tompson, koji je u završnicu pogodio izuzetno važnu trojku, da bi u poslednjem napadu sjajno ispratio Dža Morenta i sprečio ga da poentira.

„Otovrila mi se dobra pozicija da pogodim trojku, pa sam to i učinio. Nažalost, posle sam promašio dva slobodna bacanja – to nije nimalo karakteristično za mene. Međutim, živ sam čovek i naučio sam u prošlosti da morate da nastavite da se borite u takvim situacijama. Imam mnogo iskustva i znao sam da smo i dalje u vođstvu i da moramo da odigramo odličnu odbranu“, kaže Tompson koji ima blizu 90 posto sa penala na nivou karijere.

„Ponosan sam na to kako sam odigrao odbranu protiv Moranta u poslednjem napadu. Razočarao sam se kada sam promašio bacanja, ali sam naučio da ne treba gledati unazad. Nije dobar osećaj promašiti, ali pobedili smo i to je jedino što je bitno“, zaključio je Klej.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter