0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA SIGURNA NA ‘KARAĐORĐU’: Katai i Sanogo srušili ‘Staru damu’! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 01.05.22 u 20:15

Odlično izdanje crveno-belih!

U okviru 4. kola plej-of faze elitnog takmičenja u srpskom fudbalu, Vojvodina je u Novom Sadu ugostila Crvenu zvezdu. Izabranici Dejana Stankovića napravili su veliki korak ka odbrani titule, jer su na tradicionalno teškom gostovanju za sve timove slavili sa ubedljivih 0:3.

FOTO: STARSPORT

Zvezda je bila bolji rival tokom većeg dela susreta. Gosti iz prestonice Srbije su bili konkretni i od starta su jasno pokazali nameru da ugroze gol ‘Stare dame‘.

Domaćin je pružio snažan otpor, bez obzira na to što rezultat kaže drugačije. Ekipa trenera Radojičića je pokazala da je ‘tvrd orah’ i za najkvalitetnije protivnike u takmičenju.

Prvi pogodak na meču delo je veziste iz Obale Slonovače, Sekua Sanoga. Snažni fudbaler je u 2. minutu okrznuo loptu nakon što je Pavkov istu glavom uputio u donji ugao gola koji čuva Emil Rockov. Sanogo je samo dotako loptu i ona je završila u mreži.

Zvezda je prednost duplirala u 34. minutu. Katai je izašao sam pred Rockova i na vrlo siguran način je zatresao mrežu.

Konačan rezultat postavljen je u 70. minutu meča. Ponovo je Aleksandar Katai pokazao kakav je majstor. Ofanzivac crveno-belih je na fantastičan način izveo slobodan udarac. Rockov ni ovoga puta nije imao šanse.

Vojvodina u narednom kolu gostuje Partizanu, dok će Zvezda ugostiti Radnički iz Niša.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter