0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@Atleti

MILINKO PANTIĆ ZABRINUT ZBOG SITUACIJE U ATLETIKU: Ne zna se gde je rešenje ovog njihovog problema!

Objavljeno: 01.05.22 u 11:31

Bivši Jorgandžija zabrinut.

Fudbaleri Atletik Bilbaa savladali su na svom San Mamesu fudbalere Atletiko Madrida rezultatom 2:0 i tako aktivno ostali u trci za Evropu. Bili su momci sa severa Španije bolji rival veći deo meča, pored golova imali su nekoliko izglednih situacija, a jedina prava inicijativa gostiju je trajala od 35. do 55. minuta.

Zbog tako slabe partije zabrunutost je istakao i nekadašnji proslavljeni fudbaer Milinko Pantić, koji je sa Atletikom i uzimao titulu prvaka Španije.

„Oblak je Oblak i ne krije, rekao je što jeste. Ne zna se gde je rešenje problema ovog Atletika. Videli smo kako je ekipa pogrešno ušla u utakmicu. Tako se ne izlazi na ‘vruć’ teren kakav je San Mames. Atletik je nanjušio krv i dogodilo se ono što se dogodilo“, rekao je Pantić i nastavio:

„Moramo da promenimo čip i uveren sam da će tim na kraju da se plasira u Ligu šampiona. To je ključ. Za klub je bitno da se kvalifikuje u Ligu šampiona“.a

Atletiko je nakon sinoćnjeg poraza četvrti u grčevitoj borbi za Ligu Šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter