0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

SPEKTAKL U PRESTONICI SRBIJE: Veliki broj ljudi na ‘Omladinskom stadionu’, OFK-a i Zemun ponovo igraju a atmosfera je fenomenalna! (VIDEO)

Objavljeno: 30.04.22 u 17:27

Sve oči su uprte u ovaj meč.

Nešto starije generacije dobro pamte dane kada su OFK Beograd i Zemun bili giganti u srpskom fudbalu, međutim godinama unazad, pomenute dve ekipe se takmiče u nižim rangovima.

To je svojevremeno važilo za veliki derbi, a danas, OFK Beograd i Zemun se bore za ulazak u Prvu ligu Srbije. Meč je počeo u 16 časova i 30 minuta, a interesovanje za ovaj meč je bilo veliko, čemu svedoče sledeće fotografije i video snimci.

 

Veliki broj navijača je došlo na Omladinski stadion kako bi po ovakvom lepom vremenu gledalo nekadašnje superligaše. Poznato je da vlada veliko rivalstvo između navijača OFK-e i Zemuna, a mi se nadamo da danas neće biti incidenata.

FOTO: HotSport

Ova utakmica je od velikog značaja, pošto će samo prvoplasirana ekipa izboriti plasman u Prvu ligu Srbije. Zemun je trenutno prvi na tabeli sa 53 osvojena boda, dok se čuveni klub sa Karaburme nalazi na trećoj poziciji sa pet bodova manje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)


Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter