0
Evroliga

(191120) -- KAUNAS, Nov. 20, 2019 (Xinhua) -- Head coach of Zalgiris Kaunas Sarunas Jasikevicius reacts during the Euroleague basketball regular season match between Lithuania's Zalgiris Kaunas and Greece's Panathinaikos OPAP Athens in Kaunas, Lithuania, Nov. 19, 2019. (Photo by Alfredas Pliadis/Xinhua)

ŠARUNAS IZUZETNO BESAN: Nije sankcionisan veliki broj prekršaja, sramota me je!

Objavljeno: 30.04.22 u 12:46

Litvanac razočaran!

Košarkaši Bajerna iz Minhena savlaali su Barselonu na svom terenu rezultatom 59:52 i tako u jednoj izuzetno tvrdoj utakmici uspeli da izbore majstoricu. Meč su obeležili užasni procenti šuta, obe ekipe su sa distance bile na mizernih 17 posto, dok je prevagu doneo manje loš šut Bajerna za dva, koji je bio nešto iznad 30 procenata, a nakon meča je utiske sumirao i strateg Blaugrane, Šarunas Jasikevičius.

Sramota me je, nadam se da je i igrače. Krivac nije trener, nisu ni sudije, ni protivnik – već vi. Svako od njih mora da se pogleda u ogledalu„, grmeo je Šaras, pa potom dodao

Teško je razumeti kako se ovaj tim toliko promeni za samo 48 sati. Od tima koji igra predivnu košarku postane neprepoznatljiv. Već sam rekao da ćemo imati uspone i padove sa ovim igračkim kadrom. Moramo da ih prebrodimo i pronađemo način da igramo bolje„.

Za kraj je i zaključio.

Veliki je broj teških prekršaja. Dobro, nije veliki, ali dese se u par navrata tokom utakmice. Nije sankcionisan ogroman broj faulova koji su mogli da povrede igrače. Rolands Šmits je mogao ozbiljno da se povredi u trećoj utakmici, Dante Egzum u prvoj. Pogledajte samo šta se dogodilo posle njegovog sjajnog zakucavanja. Nisu pogledali ponovo snimak i dosudili su normalan faul. U redu, ovo je plej-of košarka i nije razlog zbog kojeg smo večeras izgubili„, zaključio je Jasikevičijus.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter