0
Evropske lige

FOTO: FSS

NOVI RADNI VIKEND ČELNIKA FSS: Stojanović video Tadićevu raketu, Živković u Dortmundu

Objavljeno: 30.04.22 u 23:39

Ajaks nastavlja svoj put do novog naslova najbolje ekipe u Holandiji, a sve po notama Dušana Tadića.

Ispalio je kapiten Orlova pravu raketu u meču sa Cvoleom i tako najavio trijumf (3:0) koji je približio „kopljanike“ šampionskom prstenu. Spektakularan gol iz lože stadiona u Amsterdamu, aplauzom je ispratila i delegacija FSS na čelu sa direktorom „A“ reprezentacije Stevanom Stojanovićem.

Posle meča kapiten Orlova razgovarao je sa direktorom najboljeg nacionalnog tima Srbije koji je bio u društvu tim menadžera „A“ selekcije Nemanje Filipovića. Tema naravno mnogo, a fokus je bio na predstojećim junskim akcijama i mečevima u Ligi nacije.

FOTO: FSS

Aktivan radni vikend van Srbije imao je i Bratislav Živković, jedan od trenera u stručnom štabu selektora Dragana Stojkovića. On je ispratio utakmicu nemačkog šampionata u Dortmundu, gde je domaća Borusija izgubila od Bohuma (3:4).

FOTO: FSS

Reprezentaciju Srbije u junu očekuju utakmice u Ligi nacija protiv Norveške i Slovenije u Beogradu, odnosno Švedske i Slovenije u gostima.

 

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter