0
Domaći fudbal

Fudbal Linglong Super League Season 2021-2022 FK Novi Pazar v FK Radnik Surdulica Nemanja Mladenovic Novi Pazar 01.11.2021. foto: Irfan Licina/Starsportphoto ©

NOVI PAZAR KORAČA KA OPSTANKU: Radnički pao na jugu, Sivić preporodio ekipu!

Objavljeno: 30.04.22 u 18:05

Važna pobeda!

Fudbaleri Novog Pazara su nakon preokreta pred svojim navijačima savladali Radnički iz Kragujevca rezultatom 2:1 i tako učini važan korak ka opstanku u eliti. Meč je bio izuzetno sadržajan, sjajni potezi i velika borba viđeni su na obe strane, ali je Nenad Lalatović ponovo bio u centru pažnje, najpre zbog izjave pre meča, a potom i jer ga je lopta pogodila u stomak, što je izazvalo burnu reakciju navijača.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Novi Pazar (@fknovipazar_official)

Što se fudbala tiče, gosti su poveli nakon sjajne akcije u dvadesetom minutu, koju je golom krunisao Vojo Ubiparip. Ipak, domaći su dosta bili konkretniji u nastavku meča, ali su do izjednačenja morali da čekaju do 60. minuta Sead Islamović poravnao rezultat, da bi Mustafa Mujezinović doneo prednost Pazarcima, i postavio konačan rezultat.

Pazar je nastavio odličnu seriju rezultata pod vođstvom Tomislava Sivića sada preskočio Radnički pa ih svega tri boda deli od potpuno bezbedne zone, dok Kragujevčani imaju tri boda manje od današnjeg rivala.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter