0
Domaći fudbal

Ohikhuaeme Omoijuanfo Ohi (R) celebrates after scoring a goal with Slavoljub Srnic Richairo Zivkovic Aleksandar Dragovic Aleksandar Katai Mirko Ivanic (R) Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Cukaricki Beograd, 12.02.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

LEVANDOVSKI JEDINA KONKURENCIJA OHIJU: Norvežanin i Poljak u trci za najboljeg strelca!

Objavljeno: 30.04.22 u 13:47

Sjajna sezona je iza Ohija!

Sadašnji napadač Crvene zvezde Ohi Omodžiuanfo je u dresu Moldea odigrao izvanrednu sezonu. Norvežanin je prošle godien igrao sjajno u plavom dresu u kojem je na 29 mečeva postigao 27 golova. I tako bio jedan od najboljih strelaca Starogkontinenta. Potom je u crveno-belom dresu postigao još šest.

Ipak, jedini takmac u kvantitetu golova jeste Rober Levandovski, koji je do sada postigao  33 gola, ali problem je jer se zbog koeficijenta u Bundesligi svaki gol množi sa dva, dok su dve lige u kojima je Ohi nastupao na snazi pravila da se konto golova množi sa 1,5.

Tako ako Norvežanin ostane ispred Levandovskog, zbog lošijeg koeficijentaliga, neće uzeti Zlatnu kopačku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter