0
Domaći fudbal

foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

LAZETIĆ SVESTAN ZNAČAJA MEČEVA: „Umor može da postoji samo u glavama, došli smo do trenutka istine“!

Objavljeno: 30.04.22 u 14:43

TSC juri Evropu!

Fudbaleri TSC u okviru četvrtog kola doigravanja za šampiona Srbije dočekuju ekipu Voždovca u Bačkoj Topoli, a ovaj meč može biti jedan od odlučujućih u borbi za četvrto mesto. TSC nakon dva duela sa večitim malo je izgubio priključak, ali ipak, sada slede utakmice gde sa pravom mogu da očekuju bodove, što potvrđuje i šef struke te ekipe, Žarko Lazetić.

„U poslednjih osam utakmica izgubili su samo onu protiv nas. I naša i njihova ekipa su sjajno organizovane, i ofanzivno i defanzivno. U nekim fazama imamo sličan stil igre i borimo se za četvrto mesto, tako da sam siguran da će i utakmica pred nama biti odlična kao i ona od pre tri nedelje“, rekao je Lazetić.

Naravno svestan je da naredni period sve odlučuje.

„Došli smo do trenutka istine, pred nama je važna utakmica i pravi derbi. Izuzetno nam je bitno da je rešimo povoljno i zato pozivam publiku i navijače da nas u što većem broju podrže. Termin je dobar, vreme će biti lepo, teren je fantastičan, svako ko bude došao uživaće u nadmetanju dve ekipe koje žele da se nadigravaju, a nama je potrebna podrška protiv tako izvanredne ekipe“.

Neće da krivi umor i odbacuje sve vezano za njega.

„Umor može da postoji samo u glavama, psihološki. Na prethodnim utakmicama momci su bili izvanredni sve do drugog ili trećeg primljenog gola, posle kojih bi malo klonuli. Možda je delovalo da lako i naivno primamo golove, ali to je zato što smo igrali protiv ekipa koje koriste svaku i najmanju grešku“, rekao je Lazetić.

Za kraj je nešto dublje analizirao probleme svoje ekipe.

„Ekipi sam rekao da osim realizacije i odlučnosti pred protivničkim golom ne treba mnogo toga da menjamo. Nećemo odustati i odstupiti od načina igre koji nam je doneo rezultate i kojima sam prezadovoljan. Važno je da smo na dobrom putu za četvrtu poziciju na tabeli. Svi su dobro raspoloženi, zadovoljan sam kako izgledamo na treninzima i kako smo igrali u većem delu prethodnih utakmica“, rekao je Lazetić potom zaključio: „Protivnik je jako kvalitetan i opasan tako da ćemo pokušati da sve greške koje smo pravili svedemo na minimum i dođemo do povoljnog rezultta“. 

Utakmica 34. kola Superlige Srbije između TSC i Voždovca igra se u nedelju od 18.30 u Bačkoj Topoli.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter