0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Budćnost VOLI

BUDUĆNOSTI PRIPALA DRAMA U MORAČI: Podgoričani poveli u seriji protiv hrabrih Pantera

Objavljeno: 30.04.22 u 23:52

Odličan meč preliminarne plej-of runde ABA lige odigrali su Budućnost i FMP u ‘Morači’, koji je okončan pobedom domaćeg tima s 76:70.

Ekipa Aleksandra Džikića je dobila prvi meč u seriji, posle dosta napesti, iako su prvu četvrtinu dobili dvocifrenom razlikom 24:14, koja je dobrim delom i presudila. Crnogorski tim se u nastavku opustio, pa se vođstvo istopilo tokom 20 minuta igre, a FMP prišao na 52:50.

Uspeli su potom Panteri i da izjednače, ali je onda usledila velika serija Buudćnosti, da bi FMP odgovorio sa osam brzih poena, pa se u poslednji minut ušlo sa 70:68 u korist Budućnosti. Potom je Kobs promašio jedno od dva bacanja, ali je Nerandžić propustio priliku za novo izjednačenje. Na 25 sekundi do kraja je Marko Jagodić Kuridža odve domaći tim na plus pet, čime je meč rešen.

Najefikasniji kod Budućnosti je bio Kobs sa 11 poena, dok je Sili imao 11, a heroj Jagodić Kuridža 7. Na drugoj strani, 16 poena Tasića, 15 Radonjića i 13 Stepanovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter